NYT FOREDRAG: KUNSTIGT KØD: TO BE OR NOT TO BE?

Cellulært kød også kaldet kunstigt kød, laboratoriekød eller Clean Meat har et stort potentiale. Ikke alene ligner det animalsk kød i smag og konsistens. Det kan også fremstilles tæt på forbrugerne og næsten uden brug af dyret.

Det kunstige kød er en af fremtidens grønne fødevareteknologier, som vi skal holde øje med – ikke mindst i lyset af  COVID-19. Området får endnu mere opmærksomhed nu efter pandemiens udspring på et fødevaremarked i Kina. Det er et kvalificeret bud på fremtidens sikre og bæredygtige kødproduktion.

Lone Thier tilrettelægger webinaret efter jeres ønsker og behov, men her er nogle af de spørgsmål, hun kan give et kvalificeret bud på:

  • Hvor langt er vi fremme med kunstigt kød? Hvem er de regionale og globale spillere i markedet? Hvad er de største udfordringer ift. at skalere produktionen pt?
  • Hvor stort bliver det og hvem skal producere det? Hvem er investorerne bag?
  • Hvornår forventer vi kødet kommer i detailhandlen, og hvilke lande vil være først med lanceringen, og hvad betyder det for en dansk styrkeposition?
  • Kan fødevarebranchen også i fremtiden påtage sig ansvaret for at gøre springet til en næringsholdig og klimavenlig kost helt smertefri for forbrugerne – uden at ændre madkultur og vaner?

Kontakt Lone Thier for mere information: 24272010 – lt@lonethier.com