Bæredygtig business - trends, disruption og innovation på vejen frem!

Foredrag med Lone Thier.

Bæredygtig business – trends, disruption og innovation på vejen frem

Forandringer kommer hurtigere og hurtigere. Godt nok forventes det, at 40% af verdens største virksomheder forsvinder de næste 10 år. Men konkurrence er ikke længere forbeholdt de konkurrenter, du kender; I stedet kan eksponentielle entrepreneurer skabe virksomheder som AirBnB, Tesla, Whatsapp, Dropbox og Oculus og BeyondMeat.

Men disruption kan også komme fra datadrevne tech-giganter, der går ind på markeder, der grænser op til deres egne: Google går ind i bilindustrien, Apple går ind i musikindustrien, Facebook går ind i teleindustrien, Amazon går ind i fødevarer og forsikringer og IBM Watson går ind på sundhedsområdet.

Mange af de forandringer vi ser nu og i fremtiden er resultat af hurtigt accellererende eksponentielle teknologier som syntetisk biologi, kunstig intelligens, robotter, 3D print, sensorer og netværk. Gennem Lone Thiers foredrag vil du få en susende fornemmelse af den eksponentiel vækst og forstå hvordan teknologiernes 6 D’er Digitalisering, Deception, Disruption, Dematerialisering, Demonetarisering og Demokratisering og hvordan det giver jer mulighed, for at påvirke verden og skabe ny forretning: Eksponentielle teknologier kan transformere en række industrier og løse samtlige af FNs verdensmål.

I det meget visuelle foredrag fuld af power giver Lone publikum en oprigtig forståelse af hvor hurtigt fremtiden kommer. Virksomheder i dag kan ikke forblive samme sted. De SKAL udvikle sig. Enten disrupter du din egen forretningsmodel, ellers også vil andre gøre det.

Foredraget vil hjælpe jer til at:

  • Forstå hastigheden I teknologiske forretninger og hvor den går hen
  • Forstå hvordan teknologiens 6 D’er vil påvirke jeres produkter og services.
  • Få en forståelse af hvad der kommer på markedet de næste 2-5 år
  • Få en forståelse af hvordan teknologier konvergerer og transformere industrier
  • Visualisere den disruptive kraft i eksponentielt voksende teknologier
  • Identificere muligheder for at innoverer og transformere jeres egen forretningsmodel

Forespørg uforpligtende

Brug kontaktformularen nedenfor og kom direkte i kontakt med Lone Thier.

Tusinde tak for et meget inspirerende foredrag om disruption på kongressen i sidste uge. Jeg vil meget gerne bringe dine pointer videre herinde i ministeriet. Er det mon muligt at jeg kan få tilsendt en pdf med dine slides fra foredraget?

KonsulentMiljø- og Fødevarerministeriet

Tak for et dejligt og energi-givende oplæg. Der var mange gode ting, der er forholdsvis enkle at implementere og noget andet til reflektion, så super spændende – tak

Jørgen Skov ChristensenLeder

Tak for et kanon foredrag – du gør det altså bare godt – og vi fik værktøjer med hjem!

Kurt

Tak for kurset i går. En god menneskelig performance, rigtig god teknik som går rent ind ved de fleste.”

Morten Lyngbye

Jeg villle ønske, jeg kunne putte Lone på flaske og give hende til mine døtre.

Tak for dit super-spændende/inspirerende indlæg på vores årsmøde. Selv om vi nok ikke er 10X-firmaer, kan vi helt sikkert godt bruge din inspiration.

Birgitte Frederiksen VidebækFormand, Danske Børnelægers Organisation

Jeg vil også gerne lige takke dig for i går. Jeg synes, at du havde ”tolket” din rolle spot on. Tak for det.

Britt WilderLundbeckfonden

Vi er meget opmærksomme på, at levere værdi til vores medlemmer i netværket. I forbindelse med indlæg og workshops skal det faglige niveau være højt og hver enkelt industri, som er repræsenteret, skal gerne komme i spil. Humor og inddragelse skal være i højsædet – og der skal være en rød tråd i arrangementet, så alle får noget med hjem at arbejde videre med. Det gør de med Lone Thiers foredrag om Disruption og Fremtiden.

Thomas ThorøManager, Corporate Club, JUC Group

Jeg vil bare sige tusind tak for i lørdags. Det blev en dag tætpakket med indspark, indlæg og et kig i krystalkuglen. Alt sammen stof til eftertanke. Målet var ikke at give endelige løsninger og svar men derimod inspiration, så vi tvinges til at tage stilling til den verden – og vilde digitale medieudvikling – vi arbejder i. Det fik vi. Tusind tak for dit meget levende og dynamiske oplæg og kig ind i fremtidens tendenser og forbrugere. Vi er glade!

Lone SunesenRedaktionschef, DR Midt Vest

Lone, fantastiske Lone. TAK for dig på scenen i dag til Global Dignity Boys. Med smil, humor, lækkerhed og en knivspids tidsfacisme fik du 900 teenagedrenge, 11 talere og 20 frivillige til at gå op i en højere enhed. Waouuuuu Flot flot flot!

Heidi GraffNæstformand, Global Dignity Danmark