Teknologiske megatrends på jeres område - og hvordan I bruger dem til jeres fordel!

Foredrag med Lone Thier.

Teknologiske megatrends på jeres område

Lone Thier udvælger det som din virksomhed skal vide om nye trends og navngivne startups, der potentielt disrupter jeres virksomhed og marked.

Hun oversætter trends til helt konkrete hands-on eksempler og understøtter med viden på tværs af sektorer. Det giver jer et utroligt godt grundlag for at forstå, hvad der foregår i verden omkring jer. Det er let at feje ting i horisonten til side som irrelevante. Det gjorde mange med plantebaserede fødevarer for 3 år siden. Men den teknologiske udvikling går hurtigt og kommer til at ændre hele fundamentet for din virksomhed og fremtidens job.

I foredraget indfører Lone Thier jer i de disruptende teknologiske trends, som påvirker nøjagtig jeres virksomhed og jobs i fremtiden. I bliver præsenteret for 5-8 af de seneste, afgørende teknologitrends og en stærk række konkrete cases med fremadskuende brands og innovatører, som allerede rykker i markedet. I sendes afsted med to actions som I kan starte med allerede i morgen og en øvelse, I kan bruge i virksomheden.

Lone Thier skræddersyr altid sine foredrag, så det dækker netop jeres behov. Her er nogle af de områder, Lone Thier dækker: Fødevarer, transport, sundhedsvæsen, energi, bygningsindustrien og disruptive megatrends i jeres branche og som særskilt foredrag CO2 neutrale disruptive megatrends – lær af dem der disrupter og gør jeres egen virksomhed CO2 neutral.

Forespørg uforpligtende

Brug kontaktformularen nedenfor og kom direkte i kontakt med Lone Thier.

Tusinde tak for et meget inspirerende foredrag om disruption på kongressen i sidste uge. Jeg vil meget gerne bringe dine pointer videre herinde i ministeriet. Er det mon muligt at jeg kan få tilsendt en pdf med dine slides fra foredraget?

KonsulentMiljø- og Fødevarerministeriet

Tak for et dejligt og energi-givende oplæg. Der var mange gode ting, der er forholdsvis enkle at implementere og noget andet til reflektion, så super spændende – tak

Jørgen Skov ChristensenLeder

Tak for et kanon foredrag – du gør det altså bare godt – og vi fik værktøjer med hjem!

Kurt

Tak for kurset i går. En god menneskelig performance, rigtig god teknik som går rent ind ved de fleste.”

Morten Lyngbye

Jeg villle ønske, jeg kunne putte Lone på flaske og give hende til mine døtre.

Tak for dit super-spændende/inspirerende indlæg på vores årsmøde. Selv om vi nok ikke er 10X-firmaer, kan vi helt sikkert godt bruge din inspiration.

Birgitte Frederiksen VidebækFormand, Danske Børnelægers Organisation

Jeg vil også gerne lige takke dig for i går. Jeg synes, at du havde ”tolket” din rolle spot on. Tak for det.

Britt WilderLundbeckfonden

Vi er meget opmærksomme på, at levere værdi til vores medlemmer i netværket. I forbindelse med indlæg og workshops skal det faglige niveau være højt og hver enkelt industri, som er repræsenteret, skal gerne komme i spil. Humor og inddragelse skal være i højsædet – og der skal være en rød tråd i arrangementet, så alle får noget med hjem at arbejde videre med. Det gør de med Lone Thiers foredrag om Disruption og Fremtiden.

Thomas ThorøManager, Corporate Club, JUC Group

Jeg vil bare sige tusind tak for i lørdags. Det blev en dag tætpakket med indspark, indlæg og et kig i krystalkuglen. Alt sammen stof til eftertanke. Målet var ikke at give endelige løsninger og svar men derimod inspiration, så vi tvinges til at tage stilling til den verden – og vilde digitale medieudvikling – vi arbejder i. Det fik vi. Tusind tak for dit meget levende og dynamiske oplæg og kig ind i fremtidens tendenser og forbrugere. Vi er glade!

Lone SunesenRedaktionschef, DR Midt Vest

Lone, fantastiske Lone. TAK for dig på scenen i dag til Global Dignity Boys. Med smil, humor, lækkerhed og en knivspids tidsfacisme fik du 900 teenagedrenge, 11 talere og 20 frivillige til at gå op i en højere enhed. Waouuuuu Flot flot flot!

Heidi GraffNæstformand, Global Dignity Danmark