Strategisk rådgivning

Strategisk rådgivning

Den bestyrelse og direktion, der formår at omstille sig selv og deres organisation kan undgå katastrofen og overleve – måske endda blive vinderen. Lone Thier tilbyder rådgivning og sparring målrettet direktioner, ledere og bestyrelser.

Mere om strategisk rådgivning med Lone Thier

Hvordan vinder I ved disruption?

I sine rådgivnings-seancer introducerer Lone Thier begrebet disruption med udgangspunkt i målgruppens rolle, hvad enten denne er bestyrelsen, direktionen eller andre ledende grupper. Hun skaber overblik over de vigtigste teknologier og forretningsmodeller og det enorme potentiale, de repræsenterer – hvis vi tør bruge dem.

Hun giver sit bud på, hvordan man som direktion kan organisere sin virksomhed og starte sin egen transformationsproces. Disruption kræver en ny vision for jeres organisation – og transformationen kan og bør starte i dag. Den gode nyhed er, at opstarten slet ikke er betinget af enorme budgetter – graden af vilje og commitment i organisationen er succes-skaberen.

Hver dag præsenteres nye gennembrud, som potentielt kan disrupte hele industrier. De bagvedliggende kræfter er teknologi og disruptive forretningsmodeller. I dag er det kommunikations- og mobilteknologi, der påvirker vort samfund. De næste 10 år bliver det sensorer, netværk, robotter, kunstig intelligens, 3D print og syntetisk biologi.

Paradokset er åbenlyst. De eksponentielle teknologier og forretningsmodeller udgør en kæmpe trussel samtidig med, at de udgør et kæmpe vinderpotentiale. Hvis vi tør påtage os et ‘Disruption Mindset’ og forandre vores tilgang til forretningen nu, er intet for sent – måske. Men det haster, for udfordringen er forholdsvis simpel.

Hvis ikke I selv disrupter – så bliver I med meget stor sandsynlighed selv disruptet.

Så kære direktioner: Tillykke med de successer, I hidtil har skabt. Nu skal I lære et helt nyt sprog, helt nye teknologier, nye forretningsmodeller og et helt nyt mindset, hvis I ønsker at forblive konkurrencedygtige. Og mon ikke netop I sidder i bestyrelsen eller ledelsen, fordi det er en udfordring, I gerne tager på jer?

Innovationsgraden har været høj de seneste år, men bare vent til I ser, hvad de kommende år har i ærmet!

Kontakt Lone Thier på lt@lonethier.com eller +45 24272010 for en uforpligtende samtale om disruption rådgivning til ledelse og bestyrelse.

Future Scan

Bliv rustet til fremtiden!

Hvordan vil jeres forretningsområde udvikle sig de næste 5-8 år? Hvilke helt nye produkter og services er i horisonten? Hvilke nye teknologier fremstille produkter og services hurtigere, billigere og bedre end jer? Få overblik over fremtiden og de helt konkrete initiativer der findes globalt, regionalt eller nationalt og med forslag til jeres fremtidige styrkepositioner med en færdig FutureScan rapport specialdesignet til netop jer og jeres interesseområde.

Kontakt Lone Thier på lt@lonethier.com eller +45 24272010 for en uforpligtende samtale om disruption rådgivning til ledelse og bestyrelse.