Verdens største udfordringer er verdens største forretningsmuligheder

Foredrag med Lone Thier

Verdens største udfordringer er verdens største forretningsmuligheder!

Dette foredrag er en vaccine mod fremtids-pessimisme!

Lone Thier viser hvordan verdens største udfordringer er verdens største forretningsmuligheder. Med udgangspunkt i FNs mål for bæredygtighed – bl.a. klima, vand, mad, energi, sundhed, uddannelse, kommunikation, frihed etc. viser Lone i foredraget publikum de detaljerede, databaserede beviser for alle de forbedringer, der allerede er sket på en lang række områder over det sidste århundrede.

Og hun fortæller hvordan en række nye teknologier åbner for at løse de store problemer menneskeheden og klimaet står overfor nu. Lone fortæller samtidig levende om, og hvordan vi som mennesker hver især kan løfte os til at tage ansvar for problemerne, løse dem og lede os selv og hinanden med et entusiastisk blik på fremtiden.

Lone er en af de bedste til at se menneskers og virksomheders muligheder, hun elsker at give jer lige nøjagtig de redskaber I behøver og skabe en ”vi-følelse” hvor publikum sidder tilbage med følelsen af, at fremtiden, den kan I skabe selv.

Dette foredrag vil hjælpe dig med at:

  • Forstå vejen frem: Hvordan vi kan løse udfordringerne og hvor redskaberne kommer fra
  • Formulere hvordan vi ændre knaphed på ressourcer til overflod af ressourcer og tager lederskab med et entusiastisk blik på fremtiden
  • Gentænke verdens største udfordringer og FNs verdensmål som verdens største forretningsmuligheder
  • Se hvordan du kan lære af verdens fremmeste virksomheder til at løfte dit livssyn med et optimistisk blik på fremtiden
  • Få redskaber til at finde din mission i livet og se, at alt er muligt.

Forespørg uforpligtende

Brug kontaktformularen nedenfor og kom direkte i kontakt med Lone Thier.

Tusinde tak for et meget inspirerende foredrag om disruption på kongressen i sidste uge. Jeg vil meget gerne bringe dine pointer videre herinde i ministeriet. Er det mon muligt at jeg kan få tilsendt en pdf med dine slides fra foredraget?

KonsulentMiljø- og Fødevarerministeriet

Tak for et dejligt og energi-givende oplæg. Der var mange gode ting, der er forholdsvis enkle at implementere og noget andet til reflektion, så super spændende – tak

Jørgen Skov ChristensenLeder

Tak for et kanon foredrag – du gør det altså bare godt – og vi fik værktøjer med hjem!

Kurt

Tak for kurset i går. En god menneskelig performance, rigtig god teknik som går rent ind ved de fleste.”

Morten Lyngbye

Jeg villle ønske, jeg kunne putte Lone på flaske og give hende til mine døtre.

Tak for dit super-spændende/inspirerende indlæg på vores årsmøde. Selv om vi nok ikke er 10X-firmaer, kan vi helt sikkert godt bruge din inspiration.

Birgitte Frederiksen VidebækFormand, Danske Børnelægers Organisation

Jeg vil også gerne lige takke dig for i går. Jeg synes, at du havde ”tolket” din rolle spot on. Tak for det.

Britt WilderLundbeckfonden

Vi er meget opmærksomme på, at levere værdi til vores medlemmer i netværket. I forbindelse med indlæg og workshops skal det faglige niveau være højt og hver enkelt industri, som er repræsenteret, skal gerne komme i spil. Humor og inddragelse skal være i højsædet – og der skal være en rød tråd i arrangementet, så alle får noget med hjem at arbejde videre med. Det gør de med Lone Thiers foredrag om Disruption og Fremtiden.

Thomas ThorøManager, Corporate Club, JUC Group

Jeg vil bare sige tusind tak for i lørdags. Det blev en dag tætpakket med indspark, indlæg og et kig i krystalkuglen. Alt sammen stof til eftertanke. Målet var ikke at give endelige løsninger og svar men derimod inspiration, så vi tvinges til at tage stilling til den verden – og vilde digitale medieudvikling – vi arbejder i. Det fik vi. Tusind tak for dit meget levende og dynamiske oplæg og kig ind i fremtidens tendenser og forbrugere. Vi er glade!

Lone SunesenRedaktionschef, DR Midt Vest

Lone, fantastiske Lone. TAK for dig på scenen i dag til Global Dignity Boys. Med smil, humor, lækkerhed og en knivspids tidsfacisme fik du 900 teenagedrenge, 11 talere og 20 frivillige til at gå op i en højere enhed. Waouuuuu Flot flot flot!

Heidi GraffNæstformand, Global Dignity Danmark