VI HAR BLA. ARBEJDET MED:

“Jeg vil bare sige tusind tak for i lørdags. Det blev en dag tætpakket med indspark, indlæg og et kig i krystalkuglen. Alt sammen stof til eftertanke. Målet var ikke at give endelige løsninger og svar men derimod inspiration, så vi tvinges til at tage stilling til den verden – og vilde digitale medieudvikling – vi arbejder i. Det fik vi. Tusind tak for dit meget levende og dynamiske oplæg og kig ind i fremtidens tendenser og forbrugere. Vi er glade!”

Lone SunesenRedaktionschef, DR Midt Vest

“Vi er meget opmærksomme på, at levere værdi til vores medlemmer i netværket. I forbindelse med indlæg og workshops skal det faglige niveau være højt og hver enkelt industri, som er repræsenteret, skal gerne komme i spil. Humor og inddragelse skal være i højsædet – og der skal være en rød tråd i arrangementet, så alle får noget med hjem at arbejde videre med. Det gør de med Lone Thiers foredrag om Disruption og Fremtiden.”

Thomas ThorøManager, Corporate Club, JUC Group

““Jeg vil også gerne lige takke dig for i går. Jeg synes, at du havde ”tolket” din rolle spot on. Tak for det.””

Britt WildeLundbeckfonden

“Tak for kurset i går. En god menneskelig performance, rigtig god teknik som går rent ind ved de fleste.”

Morten Lyngbye

“Tak for dit super-spændende/inspirerende indlæg på vores årsmøde. Selv om vi nok ikke er 10X-firmaer, kan vi helt sikkert godt bruge din inspiration.”

Birgitte Frederiksen VidebækFormand, Danske Børnelægers Organisation

“Lone, fantastiske Lone. TAK for dig på scenen i dag til Global Dignity Boys. Med smil, humor, lækkerhed og en knivspids tidsfacisme fik du 900 teenagedrenge, 11 talere og 20 frivillige til at gå op i en højere enhed. Waouuuuu Flot flot flot!”

Heidi GraffNæstformand, Global Dignity Danmark

“Tusinde tak for et meget inspirerende foredrag om disruption på kongressen i sidste uge. Jeg vil meget gerne bringe dine pointer videre herinde i ministeriet. Er det mon muligt at jeg kan få tilsendt en pdf med dine slides fra foredraget?”

KonsulentMiljø- og Fødevarerministeriet

“Tak for et dejligt og energi-givende oplæg. Der var mange gode ting, der er forholdsvis enkle at implementere og noget andet til reflektion, så super spændende – tak”

Jørgen Skov ChristensenLeder

“Tak for et kanon foredrag – du gør det altså bare godt – og vi fik værktøjer med hjem!”

Kurt