Om

Lone Thier rådgiver om disruption og 10X af virksomheder og organisationer. Hun hjælper virksomheder, organisationer og mennesker med at omsætte ambitiøse mål til helt konkrete resultater. Hendes kunder spænder fra FORTUNE 100 til jyske industrivirksomheder. Fra fagforeninger, højskoler, speciallæger, finansinstitutioner, interesseorganisationer til teknologivirksomheder. Se tidligere kunder her https://lonethier.com/referencer/

Lone Thier er en af de kapaciteter herhjemme, der ved mest om disruption, teknologiske trends, eksponentiel vækst. Og hvordan vi sætter organisationer og medarbejdere i stand til at skabe fremtiden. Virksomheder skal lære at se de store muligheder i eksponentiel teknologi. Men først og fremmest at se det kæmpe uforløste innovationspotentiale blandt egne medarbejdere.

Lone er ukuelig, datadrevet optimist, dedikeret til at hjælpe organisationer og medarbejdere med at forløse det menneskelige potentiale. Og derved opnå konkrete, eksponentielle resultater i en ekstremt foranderlig verden!