KEYNOTE MED LONE

MOONSHOT MINDSET TIL RADIKALE FORBEDRINGER I DIN ORGANISATION

Mindset til radikale forbedringer i din organisation

Virksomheders success i fremtiden afhænger af jeres mindset og inspiration fra disruptive forretningsmodeller og teknologier..

I dette foredrag tager Lone jer med ind i det mindset, der kræves for at skabe jeres fremtid. Hvor skal en helt almindelig dansk virksomhed kigge hen for at opnå radikale forbedringer i kerneforretningen uden at skulle sætte alt over styr? Hvordan kan I bruge Moonshot tænkning til at komme fra alt det, I burde komme i gang med til rent faktisk at gøre det med energi og ejerskab fra alle medarbejdere?

Een ting er sikkert: I kan meget mere end I tror!

Lone forklarer hvad der driver virksomhedskulturen hos de virksomheder, der klarer sig allerbedst i den verden vi lever i.

Hun viser, hvordan entreprenører som Larry Page, Elon Musk, Jeff Bezos og Richard Branson tænker, hvilke strategier de bruger til at skalere og disrupte – og hvordan de investerer for at skabe fremtiden. Og vigtigst af alt fortæller Lone jer, hvordan I kan bruge det hele til jeres egen fordel!

Dette foredrag vil hjælpe dig med at:

  • Forstå at I selv skaber jeres fremtid
  • Forstå hvad der skal til for at skabe en kultur præget af innovation og Moonshot tænkning
  • Identificere områder i jeres virksomhed hvor I kan sigte efter 10X optimeringer istedet for 10%
  • Forstå nøgleegenskaberne ved en eksponentiel organisation og evaluere de vigtigste forandringer påkrævet for at accelerere jeres vækst
  • Transformere din organisations mindset fra lineær til eksponentiel

Forespørg uforpligtende

Brug kontaktformularen nedenfor og kom direkte i kontakt med Lone Thier.

Tusinde tak for et meget inspirerende foredrag om disruption på kongressen i sidste uge. Jeg vil meget gerne bringe dine pointer videre herinde i ministeriet. Er det mon muligt at jeg kan få tilsendt en pdf med dine slides fra foredraget?

KonsulentMiljø- og Fødevarerministeriet

Tak for et dejligt og energi-givende oplæg. Der var mange gode ting, der er forholdsvis enkle at implementere og noget andet til reflektion, så super spændende – tak

Jørgen Skov ChristensenLeder

Tak for et kanon foredrag – du gør det altså bare godt – og vi fik værktøjer med hjem!

Kurt

Tak for kurset i går. En god menneskelig performance, rigtig god teknik som går rent ind ved de fleste.”

Morten Lyngbye

Jeg villle ønske, jeg kunne putte Lone på flaske og give hende til mine døtre.

Tak for dit super-spændende/inspirerende indlæg på vores årsmøde. Selv om vi nok ikke er 10X-firmaer, kan vi helt sikkert godt bruge din inspiration.

Birgitte Frederiksen VidebækFormand, Danske Børnelægers Organisation

Jeg vil også gerne lige takke dig for i går. Jeg synes, at du havde ”tolket” din rolle spot on. Tak for det.

Britt WilderLundbeckfonden

Vi er meget opmærksomme på, at levere værdi til vores medlemmer i netværket. I forbindelse med indlæg og workshops skal det faglige niveau være højt og hver enkelt industri, som er repræsenteret, skal gerne komme i spil. Humor og inddragelse skal være i højsædet – og der skal være en rød tråd i arrangementet, så alle får noget med hjem at arbejde videre med. Det gør de med Lone Thiers foredrag om Disruption og Fremtiden.

Thomas ThorøManager, Corporate Club, JUC Group

Jeg vil bare sige tusind tak for i lørdags. Det blev en dag tætpakket med indspark, indlæg og et kig i krystalkuglen. Alt sammen stof til eftertanke. Målet var ikke at give endelige løsninger og svar men derimod inspiration, så vi tvinges til at tage stilling til den verden – og vilde digitale medieudvikling – vi arbejder i. Det fik vi. Tusind tak for dit meget levende og dynamiske oplæg og kig ind i fremtidens tendenser og forbrugere. Vi er glade!

Lone SunesenRedaktionschef, DR Midt Vest

Lone, fantastiske Lone. TAK for dig på scenen i dag til Global Dignity Boys. Med smil, humor, lækkerhed og en knivspids tidsfacisme fik du 900 teenagedrenge, 11 talere og 20 frivillige til at gå op i en højere enhed. Waouuuuu Flot flot flot!

Heidi GraffNæstformand, Global Dignity Danmark