HIGHER PURPOSE SOM DRIVKRAFT!

WORKSHOP

Workshop

Higher Purpose som drivkraft!

At have mening i arbejdsdagen bør være en ret – ikke et privilegium. Det, at føle en højere mening med det arbejde, vi laver, vågne op om morgenen og være inspireret af at skulle på arbejde, føle os trygge, når vi er der og komme hjem med følelsen af, at vi har bidraget til noget meget større end os selv.

Hvis du er leder er det dit ansvar, at skabe et miljø, hvor dine kollegaer føler, de er en del af noget større. Er du medarbejder kan du selv tage ansvar for at finde din drivkraft og omsætte den til energi i dagligdagen. Målet er ikke at fokusere på, hvad der står i vejen for dig, men at tage skridt der har positiv effekt på dig og dermed også på dine kollegaer. Et af de skridt er at kende det, der giver dig allermest energi og mening.

Men hvordan gør du? Finder dit ”Higher Purpose”? Og bruger det som drivkraft også på en helt almindelig hverdag?

Workshop HIGHER PURPOSE SOM DRIVKRAFT tager dig på rejsen mod at finde dit eget personlige “Higher Purpose”. Du går fra workshoppen med første udgave af dit eget “Higher Purpose” i hånden og kender de nøjagtige næste trin til at integrere det videre i dit arbejdsliv til at få mening, energi, fokus og skabe de resultater, du gerne vil.

Dette får du i workshoppen:

  • Tre fordele for dig og din arbejdeplads ved at du kender dit eget personlige ”Higher Purpose”
  • De fem trin til at finde dit ”Higher Purpose”
  • Første udgave af dit eget “Higher Purpose”
  • Tre eksempler på hvordan du bruger dit Higher Purpose som drivkraft i din dagligdag
  • Hvordan du kan dele dit Higher Purpose med venner og kollegaer

At kende dit Higher Purpose kan genopfriske eller forny din passion for dit arbejde, og forbinde dig med din arbejdsplads’ højere formål. Vil du videre i din karriere, så er det at forstå dit eget Higher Purpose et uvurderligt redskab til at hjælpe med at vælge vejen frem og evt. ændre kurs og justere ind efter et nyt perspektiv, en ny rolle.

Varighed:
Fra 3 timer

Målgruppe:
Medarbejdere og ledere i virksomheder og kommunale og private organisationer

Antal pladser:
Max. 40 deltagere

Lone Thier tilpasser altid gerne workshops og foredrag, så de passer præcist til jeres behov.

Forespørg uforpligtende

Brug kontaktformularen nedenfor og kom direkte i kontakt med Lone Thier.

Tusinde tak for et meget inspirerende foredrag om disruption på kongressen i sidste uge. Jeg vil meget gerne bringe dine pointer videre herinde i ministeriet. Er det mon muligt at jeg kan få tilsendt en pdf med dine slides fra foredraget?

KonsulentMiljø- og Fødevarerministeriet

Tak for et dejligt og energi-givende oplæg. Der var mange gode ting, der er forholdsvis enkle at implementere og noget andet til reflektion, så super spændende – tak

Jørgen Skov ChristensenLeder

Tak for et kanon foredrag – du gør det altså bare godt – og vi fik værktøjer med hjem!

Kurt

Tak for kurset i går. En god menneskelig performance, rigtig god teknik som går rent ind ved de fleste.”

Morten Lyngbye

Jeg villle ønske, jeg kunne putte Lone på flaske og give hende til mine døtre.

Tak for dit super-spændende/inspirerende indlæg på vores årsmøde. Selv om vi nok ikke er 10X-firmaer, kan vi helt sikkert godt bruge din inspiration.

Birgitte Frederiksen VidebækFormand, Danske Børnelægers Organisation

Jeg vil også gerne lige takke dig for i går. Jeg synes, at du havde ”tolket” din rolle spot on. Tak for det.

Britt WilderLundbeckfonden

Vi er meget opmærksomme på, at levere værdi til vores medlemmer i netværket. I forbindelse med indlæg og workshops skal det faglige niveau være højt og hver enkelt industri, som er repræsenteret, skal gerne komme i spil. Humor og inddragelse skal være i højsædet – og der skal være en rød tråd i arrangementet, så alle får noget med hjem at arbejde videre med. Det gør de med Lone Thiers foredrag om Disruption og Fremtiden.

Thomas ThorøManager, Corporate Club, JUC Group

Jeg vil bare sige tusind tak for i lørdags. Det blev en dag tætpakket med indspark, indlæg og et kig i krystalkuglen. Alt sammen stof til eftertanke. Målet var ikke at give endelige løsninger og svar men derimod inspiration, så vi tvinges til at tage stilling til den verden – og vilde digitale medieudvikling – vi arbejder i. Det fik vi. Tusind tak for dit meget levende og dynamiske oplæg og kig ind i fremtidens tendenser og forbrugere. Vi er glade!

Lone SunesenRedaktionschef, DR Midt Vest

Lone, fantastiske Lone. TAK for dig på scenen i dag til Global Dignity Boys. Med smil, humor, lækkerhed og en knivspids tidsfacisme fik du 900 teenagedrenge, 11 talere og 20 frivillige til at gå op i en højere enhed. Waouuuuu Flot flot flot!

Heidi GraffNæstformand, Global Dignity Danmark