Handson-disruption for bestyrelser

Workshop med Lone Thier.

Workshop

Handson-disruption for bestyrelser

Hands-on disruption for bestyrelsesmedlemmer løber over en halv dag og har til formål at klæde det enkelte bestyrelsesmedlem på til at arbejde med disruption i bestyrelsen, så direktionen og organisationen kan udfordres på emnet.

Målgruppe:
Bestyrelsesmedlemmer i virksomheder og organisationer

Antal pladser:
Max. 15 deltagere

Det enkelte bestyrelsesmedlem får:

  • Klart overblik over meta-trends på jeres område
  • Indsigt i at aflæse eksponentielle teknologiers vækst
  • Solidt indblik over begreberne disruption og eksponentielle teknologier
  • Evnen til at indgå i diskussioner om disruption og aflæse teknologiers udvikling
  • Overblik over konkrete cases og initiativer i horisonten af jeres marked
  • At din organisation og direktion har fokus på disruption, risici og muligheder
  • Hvilke spørgsmål man skal stille sig selv, bestyrelsen og organisationen for at være klædt på til arbejdet med med eksponentiel vækst og disruptende innovation

Emner på workshoppen:

Key note disruption
Hver dag præsenteres nye gennembrud, som potentielt kan disrupte hele industrier. De bagvedliggende kræfter er teknologi og disruptive forretningsmodeller. Lone Thier introducerer begreberne eksponentiel vækst og disruptende innovation med udgangspunkt i din rolle som bestyrelsesmedlem.

Eksponentielle teknologier
Overblik over gennembrug i jeres branche de næste 3-10 år. At være opdateret på fremtiden er en afgørende del af strategiarbejdet. Vi ser på væsentligste eksponentielle teknologier og konkrete cases i horisonten, der har potentialet til at disrupte jer de næste 10 år. Vi går i dybden med hele terminologien, cases og ser på, hvordan man omsætter til praksis og giver bud på potentielle styrkepositioner for jer.

Fra den almindelige vision/ mission til Higher Purpose
Virksomhedens mission skal række ud over intentionen om “blot” at give penge til virksomhedens stakesholders. I stedet skal I arbejde efter jeres Higher Purpose.

Kontakt Lone Thier via lt@lonethier.com for en uforpligtende samtale om workshoppen.

Forespørg uforpligtende

Brug kontaktformularen nedenfor og kom direkte i kontakt med Lone Thier.

Tusinde tak for et meget inspirerende foredrag om disruption på kongressen i sidste uge. Jeg vil meget gerne bringe dine pointer videre herinde i ministeriet. Er det mon muligt at jeg kan få tilsendt en pdf med dine slides fra foredraget?

KonsulentMiljø- og Fødevarerministeriet

Tak for et dejligt og energi-givende oplæg. Der var mange gode ting, der er forholdsvis enkle at implementere og noget andet til reflektion, så super spændende – tak

Jørgen Skov ChristensenLeder

Tak for et kanon foredrag – du gør det altså bare godt – og vi fik værktøjer med hjem!

Kurt

Tak for kurset i går. En god menneskelig performance, rigtig god teknik som går rent ind ved de fleste.”

Morten Lyngbye

Jeg villle ønske, jeg kunne putte Lone på flaske og give hende til mine døtre.

Tak for dit super-spændende/inspirerende indlæg på vores årsmøde. Selv om vi nok ikke er 10X-firmaer, kan vi helt sikkert godt bruge din inspiration.

Birgitte Frederiksen VidebækFormand, Danske Børnelægers Organisation

Jeg vil også gerne lige takke dig for i går. Jeg synes, at du havde ”tolket” din rolle spot on. Tak for det.

Britt WilderLundbeckfonden

Vi er meget opmærksomme på, at levere værdi til vores medlemmer i netværket. I forbindelse med indlæg og workshops skal det faglige niveau være højt og hver enkelt industri, som er repræsenteret, skal gerne komme i spil. Humor og inddragelse skal være i højsædet – og der skal være en rød tråd i arrangementet, så alle får noget med hjem at arbejde videre med. Det gør de med Lone Thiers foredrag om Disruption og Fremtiden.

Thomas ThorøManager, Corporate Club, JUC Group

Jeg vil bare sige tusind tak for i lørdags. Det blev en dag tætpakket med indspark, indlæg og et kig i krystalkuglen. Alt sammen stof til eftertanke. Målet var ikke at give endelige løsninger og svar men derimod inspiration, så vi tvinges til at tage stilling til den verden – og vilde digitale medieudvikling – vi arbejder i. Det fik vi. Tusind tak for dit meget levende og dynamiske oplæg og kig ind i fremtidens tendenser og forbrugere. Vi er glade!

Lone SunesenRedaktionschef, DR Midt Vest

Lone, fantastiske Lone. TAK for dig på scenen i dag til Global Dignity Boys. Med smil, humor, lækkerhed og en knivspids tidsfacisme fik du 900 teenagedrenge, 11 talere og 20 frivillige til at gå op i en højere enhed. Waouuuuu Flot flot flot!

Heidi GraffNæstformand, Global Dignity Danmark