Fremtidens fødevarer!

Foredrag med Lone Thier.

Fremtidens fødevarer

Vi står på kanten af den mest radikale forandring i fødevarer i et århundrede. Eksponentielt voksende teknologier som kunstig intelligens, sensorer, maskinlæring, stamcelleteknologi, fermetering, bioteknologi og syntetisk biologi vender landbrugsproduktionen på hovedet og truer med at gøre fødevarerproduktionen, som vi kender den overflødig.

 

Lone Thiers foredrag Fremtidens Fødevarer berører de store udfordringer i forhold til klima, som verdens fødevarerproducenter står overfor, men fokuserer endnu mere på de enorme muligheder Fremtidens Fødevarerproduktion skaber for Danmark, dansk landbrug og erhvervsliv – OG de entrepreneurer, der formår at gribe de teknologiske muligheder og vende bunden i vejret på branchen – hvis den ikke griber mulighederne i tide.

 

Lones store viden om og interesse for fremtidens fødevarerteknologier gør foredraget til en øjenåbner, der udfordrer fødevarerbranchen med et glimt i øjet. Lones kommer ind på den potentielle disruption forårsaget af forbedringer i eksponentielle teknologier, innovation i forretningsmodeller, design af produkter og et mindset, der gør udviklingen mulig.

Lone Thier forudser bl.a. at:

  • Koen kan blive overflødig
  • Grisen kan blive overflødig
  • Kyllingen kan blive overflødig

De teknologier der kan føre til disruption af den danske fødevarer- og landbrugsproduktion er godt på vej og understøttes af nogle af verdens mest magtfulde investorer og investeringsfonde. Et innovationskapløb sættes i gang lige om lidt. Spørgsmålet er, om branchen helt forstår den udvikling, der finder sted?

 

Implikationerne er store: Landbruget som vi kender det, dyret som teknologien, der leverer mad og den velkendte forretningsmodel er på kanten af disruption. Aktiver vil miste værdi og fødevareporteføljer vil nedsmelte. Det er ikke langt ude i fremtiden. Det begynder nu.

Alle deltagere får mulighed for at downloade to modeller og en øvelse til efterfølgende brug på arbejdspladsen.

Forespørg uforpligtende

Brug kontaktformularen nedenfor og kom direkte i kontakt med Lone Thier.

Tusinde tak for et meget inspirerende foredrag om disruption på kongressen i sidste uge. Jeg vil meget gerne bringe dine pointer videre herinde i ministeriet. Er det mon muligt at jeg kan få tilsendt en pdf med dine slides fra foredraget?

KonsulentMiljø- og Fødevarerministeriet

Tak for et dejligt og energi-givende oplæg. Der var mange gode ting, der er forholdsvis enkle at implementere og noget andet til reflektion, så super spændende – tak

Jørgen Skov ChristensenLeder

Tak for et kanon foredrag – du gør det altså bare godt – og vi fik værktøjer med hjem!

Kurt

Tak for kurset i går. En god menneskelig performance, rigtig god teknik som går rent ind ved de fleste.”

Morten Lyngbye

Jeg villle ønske, jeg kunne putte Lone på flaske og give hende til mine døtre.

Tak for dit super-spændende/inspirerende indlæg på vores årsmøde. Selv om vi nok ikke er 10X-firmaer, kan vi helt sikkert godt bruge din inspiration.

Birgitte Frederiksen VidebækFormand, Danske Børnelægers Organisation

Jeg vil også gerne lige takke dig for i går. Jeg synes, at du havde ”tolket” din rolle spot on. Tak for det.

Britt WilderLundbeckfonden

Vi er meget opmærksomme på, at levere værdi til vores medlemmer i netværket. I forbindelse med indlæg og workshops skal det faglige niveau være højt og hver enkelt industri, som er repræsenteret, skal gerne komme i spil. Humor og inddragelse skal være i højsædet – og der skal være en rød tråd i arrangementet, så alle får noget med hjem at arbejde videre med. Det gør de med Lone Thiers foredrag om Disruption og Fremtiden.

Thomas ThorøManager, Corporate Club, JUC Group

Jeg vil bare sige tusind tak for i lørdags. Det blev en dag tætpakket med indspark, indlæg og et kig i krystalkuglen. Alt sammen stof til eftertanke. Målet var ikke at give endelige løsninger og svar men derimod inspiration, så vi tvinges til at tage stilling til den verden – og vilde digitale medieudvikling – vi arbejder i. Det fik vi. Tusind tak for dit meget levende og dynamiske oplæg og kig ind i fremtidens tendenser og forbrugere. Vi er glade!

Lone SunesenRedaktionschef, DR Midt Vest

Lone, fantastiske Lone. TAK for dig på scenen i dag til Global Dignity Boys. Med smil, humor, lækkerhed og en knivspids tidsfacisme fik du 900 teenagedrenge, 11 talere og 20 frivillige til at gå op i en højere enhed. Waouuuuu Flot flot flot!

Heidi GraffNæstformand, Global Dignity Danmark