Fremtiden er hurtigere, end I tror!

Foredrag med Lone Thier.

Fremtiden er hurtigere, end I tror!

Hvorfor lægger dygtige ledere og managers ikke mærke til disruption i deres marked – og hvorfor tager de ikke selv initiativ til at flytte sig efter fremtiden?

Vi står på kanten af den største disruption af industrier og samfund siden den første industrielle revolution. Alle virksomheder i alle industrier kan blive ramt af disruption og overhalet af nye teknologiske tiltag i løbet af de næste 5 til 10 år.

I takt med at hastigheden og antallet af disruptions øges, vil managers og ledere gerne forstå, forudse og lede disruptionens megabølger. Men hvad er de allervigtigste eksponentielle megatrends, der er på vej til at disrupte jeres egen forretning? Hvordan afkoder I selv teknologiers vækst? Hvorfor er innovation i forretningsmodellen lige så vigtig som teknologisk innovation og hvordan kan I skabe en styrkeposition?

Alle deltagere får mulighed for at downloade to modeller og en øvelse til videre brug f.eks. på et efterfølgende morgenmøde hjemme i virksomheden.

Kontakt Lone Thier pr. mail via lt@lonethier.com eller ring direkte til +45 2427 2010 for en uforpligtende samtale om foredraget “Hvad skal vi med en strategi – når nu alt alligevel forandrer sig så hurtigt?”.

Forespørg uforpligtende

Brug kontaktformularen nedenfor og kom direkte i kontakt med Lone Thier.

Tusinde tak for et meget inspirerende foredrag om disruption på kongressen i sidste uge. Jeg vil meget gerne bringe dine pointer videre herinde i ministeriet. Er det mon muligt at jeg kan få tilsendt en pdf med dine slides fra foredraget?

KonsulentMiljø- og Fødevarerministeriet

Tak for et dejligt og energi-givende oplæg. Der var mange gode ting, der er forholdsvis enkle at implementere og noget andet til reflektion, så super spændende – tak

Jørgen Skov ChristensenLeder

Tak for et kanon foredrag – du gør det altså bare godt – og vi fik værktøjer med hjem!

Kurt

Tak for kurset i går. En god menneskelig performance, rigtig god teknik som går rent ind ved de fleste.”

Morten Lyngbye

Jeg villle ønske, jeg kunne putte Lone på flaske og give hende til mine døtre.

Tak for dit super-spændende/inspirerende indlæg på vores årsmøde. Selv om vi nok ikke er 10X-firmaer, kan vi helt sikkert godt bruge din inspiration.

Birgitte Frederiksen VidebækFormand, Danske Børnelægers Organisation

Jeg vil også gerne lige takke dig for i går. Jeg synes, at du havde ”tolket” din rolle spot on. Tak for det.

Britt WilderLundbeckfonden

Vi er meget opmærksomme på, at levere værdi til vores medlemmer i netværket. I forbindelse med indlæg og workshops skal det faglige niveau være højt og hver enkelt industri, som er repræsenteret, skal gerne komme i spil. Humor og inddragelse skal være i højsædet – og der skal være en rød tråd i arrangementet, så alle får noget med hjem at arbejde videre med. Det gør de med Lone Thiers foredrag om Disruption og Fremtiden.

Thomas ThorøManager, Corporate Club, JUC Group

Jeg vil bare sige tusind tak for i lørdags. Det blev en dag tætpakket med indspark, indlæg og et kig i krystalkuglen. Alt sammen stof til eftertanke. Målet var ikke at give endelige løsninger og svar men derimod inspiration, så vi tvinges til at tage stilling til den verden – og vilde digitale medieudvikling – vi arbejder i. Det fik vi. Tusind tak for dit meget levende og dynamiske oplæg og kig ind i fremtidens tendenser og forbrugere. Vi er glade!

Lone SunesenRedaktionschef, DR Midt Vest

Lone, fantastiske Lone. TAK for dig på scenen i dag til Global Dignity Boys. Med smil, humor, lækkerhed og en knivspids tidsfacisme fik du 900 teenagedrenge, 11 talere og 20 frivillige til at gå op i en højere enhed. Waouuuuu Flot flot flot!

Heidi GraffNæstformand, Global Dignity Danmark