Fra bøvl til energi!

Workshop med Lone Thier.

Workshop

Fra bøvl til energi!

Du har sikkert selv oplevet det – at bøvl, støj, ineffektive rutiner og tidsrøvere i arbejdsdagen sluger energi og fokus både fra dig og din arbejdsplads. Det ser ikke ud til at blive mindre de kommende år med ønsker om mere vækst, større effektivitet, mulig disruption og en fremtid, hvor det eneste konstante er forandring. Men der er en løsning. Og den kommer fra uventet kant.

I workshoppen FRA BØVL TIL ENERGI tager Lone Thier udgangspunkt i den arbejdskultur og hverdag, vi er underlagt. Hun viser, hvordan vi ved at tage det bedste fra verdens mest innovative virksomheder og mennesker, kan gå FRA BØVL TIL ENERGI uden at arbejde mere.

I workshoppen får du grundig forståelse af et mindset – for det starter med hvordan din hjerne ser på dit arbejdsliv, verden og muligheder. Du arbejder med en model, der viser den radikale forskel mellem bøvl og energi og Lone Thier lærer dig en metode, som vi arbejder med med det samme. Når workshoppen er slut har du en god plan for at gå fra bøvl til energi på arbejdspladsen eller på et andet områder af dit liv.

Det får du i workshoppen:

  • Grundig forståelse af mindset
  • Arbejder med en model over forskellen på bøvl og energi
  • Lærer en metode til at gå FRA BØVL TIL ENERGI
  • En plan så du kan gå i gang umiddelbart efter workshoppen
  • En øvelse du kan tage med hjem og bruge med dine kollegaer f.eks. som start på et morgenmøde

Varighed:
Fra 2,5 timer

Målgruppe:
Medarbejdere og ledere i virksomheder og private og kommunale organisationer

Antal pladser:
Max. 50 deltagere

Lone Thier tilpasser altid gerne workshops og foredrag, så de passer præcist til jeres behov.

Forespørg uforpligtende

Brug kontaktformularen nedenfor og kom direkte i kontakt med Lone Thier.

Tusinde tak for et meget inspirerende foredrag om disruption på kongressen i sidste uge. Jeg vil meget gerne bringe dine pointer videre herinde i ministeriet. Er det mon muligt at jeg kan få tilsendt en pdf med dine slides fra foredraget?

KonsulentMiljø- og Fødevarerministeriet

Tak for et dejligt og energi-givende oplæg. Der var mange gode ting, der er forholdsvis enkle at implementere og noget andet til reflektion, så super spændende – tak

Jørgen Skov ChristensenLeder

Tak for et kanon foredrag – du gør det altså bare godt – og vi fik værktøjer med hjem!

Kurt

Tak for kurset i går. En god menneskelig performance, rigtig god teknik som går rent ind ved de fleste.”

Morten Lyngbye

Jeg villle ønske, jeg kunne putte Lone på flaske og give hende til mine døtre.

Tak for dit super-spændende/inspirerende indlæg på vores årsmøde. Selv om vi nok ikke er 10X-firmaer, kan vi helt sikkert godt bruge din inspiration.

Birgitte Frederiksen VidebækFormand, Danske Børnelægers Organisation

Jeg vil også gerne lige takke dig for i går. Jeg synes, at du havde ”tolket” din rolle spot on. Tak for det.

Britt WilderLundbeckfonden

Vi er meget opmærksomme på, at levere værdi til vores medlemmer i netværket. I forbindelse med indlæg og workshops skal det faglige niveau være højt og hver enkelt industri, som er repræsenteret, skal gerne komme i spil. Humor og inddragelse skal være i højsædet – og der skal være en rød tråd i arrangementet, så alle får noget med hjem at arbejde videre med. Det gør de med Lone Thiers foredrag om Disruption og Fremtiden.

Thomas ThorøManager, Corporate Club, JUC Group

Jeg vil bare sige tusind tak for i lørdags. Det blev en dag tætpakket med indspark, indlæg og et kig i krystalkuglen. Alt sammen stof til eftertanke. Målet var ikke at give endelige løsninger og svar men derimod inspiration, så vi tvinges til at tage stilling til den verden – og vilde digitale medieudvikling – vi arbejder i. Det fik vi. Tusind tak for dit meget levende og dynamiske oplæg og kig ind i fremtidens tendenser og forbrugere. Vi er glade!

Lone SunesenRedaktionschef, DR Midt Vest

Lone, fantastiske Lone. TAK for dig på scenen i dag til Global Dignity Boys. Med smil, humor, lækkerhed og en knivspids tidsfacisme fik du 900 teenagedrenge, 11 talere og 20 frivillige til at gå op i en højere enhed. Waouuuuu Flot flot flot!

Heidi GraffNæstformand, Global Dignity Danmark