Workshop

Higher Purpose som drivkraft

At have mening i arbejdsdagen bør være en ret – ikke et privilegium. Det, at føle en højere mening med det arbejde, vi laver, vågne op om morgenen og være inspireret af at skulle på arbejde, føle os trygge, når vi er der og komme hjem med følelsen af, at vi har bidraget til noget meget større end os selv.

Hvis du er leder er det dit ansvar, at skabe et miljø, hvor dine kollegaer føler, de er en del af noget større. Er du medarbejder kan du selv tage ansvar for at finde din drivkraft og omsætte den til energi i dagligdagen. Målet er ikke at fokusere på, hvad der står i vejen for dig, men at tage skridt der har positiv effekt på dig og dermed også på dine kollegaer. Et af de skridt er at kende det, der giver dig allermest energi og mening.

Men hvordan gør du? Finder dit ”Higher Purpose”? Og bruger det som drivkraft også på en helt almindelig hverdag?

Workshop HIGHER PURPOSE SOM DRIVKRAFT tager dig på rejsen mod at finde dit eget personlige “Higher Purpose”. Du går fra workshoppen med første udgave af dit eget “Higher Purpose” i hånden og kender de nøjagtige næste trin til at integrere det videre i dit arbejdsliv til at få mening, energi, fokus og skabe de resultater, du gerne vil.

Dette får du i workshoppen:

 • Tre fordele for dig og din arbejdeplads ved at du kender dit eget personlige ”Higher Purpose”
 • De fem trin til at finde dit ”Higher Purpose”
 • Første udgave af dit eget “Higher Purpose”
 • Tre eksempler på hvordan du bruger dit Higher Purpose som drivkraft i din dagligdag
 • Hvordan du kan dele dit Higher Purpose med venner og kollegaer

At kende dit Higher Purpose kan genopfriske eller forny din passion for dit arbejde, og forbinde dig med din arbejdsplads’ højere formål. Vil du videre i din karriere, så er det at forstå dit eget Higher Purpose et uvurderligt redskab til at hjælpe med at vælge vejen frem og evt. ændre kurs og justere ind efter et nyt perspektiv, en ny rolle.

Varighed:
Fra 3 timer

Målgruppe:
Medarbejdere og ledere i virksomheder og kommunale og private organisationer

Antal pladser:
Max. 40 deltagere

Lone Thier tilpasser altid gerne workshops og foredrag, så de passer præcist til jeres behov.

Kontakt Lone Thier via lt@lonethier.com eller direkte på +45 24272010 for en uforpligtende samtale om workshoppen.

Workshop

Fra bøvl til energi!

Du har sikkert selv oplevet det – at bøvl, støj, ineffektive rutiner og tidsrøvere i arbejdsdagen sluger energi og fokus både fra dig og din arbejdsplads. Det ser ikke ud til at blive mindre de kommende år med ønsker om mere vækst, større effektivitet, mulig disruption og en fremtid, hvor det eneste konstante er forandring. Men der er en løsning. Og den kommer fra uventet kant.

I workshoppen FRA BØVL TIL ENERGI tager Lone Thier udgangspunkt i den arbejdskultur og hverdag, vi er underlagt. Hun viser, hvordan vi ved at tage det bedste fra verdens mest innovative virksomheder og mennesker, kan gå FRA BØVL TIL ENERGI uden at arbejde mere.

I workshoppen får du grundig forståelse af et mindset – for det starter med hvordan din hjerne ser på dit arbejdsliv, verden og muligheder. Du arbejder med en model, der viser den radikale forskel mellem bøvl og energi og Lone Thier lærer dig en metode, som vi arbejder med med det samme. Når workshoppen er slut har du en god plan for at gå fra bøvl til energi på arbejdspladsen eller på et andet områder af dit liv.

Det får du i workshoppen:

 • Grundig forståelse af mindset
 • Arbejder med en model over forskellen på bøvl og energi
 • Lærer en metode til at gå FRA BØVL TIL ENERGI
 • En plan så du kan gå i gang umiddelbart efter workshoppen
 • En øvelse du kan tage med hjem og bruge med dine kollegaer f.eks. som start på et morgenmøde

Varighed:
Fra 2,5 timer

Målgruppe:
Medarbejdere og ledere i virksomheder og private og kommunale organisationer

Antal pladser:
Max. 50 deltagere

Lone Thier tilpasser altid gerne workshops og foredrag, så de passer præcist til jeres behov.

Kontakt Lone Thier via lt@lonethier.com eller direkte på +45 24272010 for en helt uforpligtende samtale om workshoppen.

 

SE MED

Når vi kan se os selv i fremtiden og tager ansvar for den, behøver vi ikke være bange for den!

Workshop

Handson-disruption for bestyrelser

Hands-on disruption for bestyrelsesmedlemmer løber over en halv dag og har til formål at klæde det enkelte bestyrelsesmedlem på til at arbejde med disruption i bestyrelsen, så direktionen og organisationen kan udfordres på emnet.

Målgruppe:
Bestyrelsesmedlemmer i virksomheder og organisationer

Antal pladser:
Max. 15 deltagere

Mere om workshoppen

Fremtiden er meget bedre, end du tror!

Det enkelte bestyrelsesmedlem får:

 • Klart overblik over meta-trends på jeres område
 • Indsigt i at aflæse eksponentielle teknologiers vækst
 • Solidt indblik over begreberne disruption og eksponentielle teknologier
 • Evnen til at indgå i diskussioner om disruption og aflæse teknologiers udvikling
 • Overblik over konkrete cases og initiativer i horisonten af jeres marked
 • At din organisation og direktion har fokus på disruption, risici og muligheder
 • Hvilke spørgsmål man skal stille sig selv, bestyrelsen og organisationen for at være klædt på til arbejdet med med eksponentiel vækst og disruptende innovation

Emner på workshoppen:

Key note disruption
Hver dag præsenteres nye gennembrud, som potentielt kan disrupte hele industrier. De bagvedliggende kræfter er teknologi og disruptive forretningsmodeller. Lone Thier introducerer begreberne eksponentiel vækst og disruptende innovation med udgangspunkt i din rolle som bestyrelsesmedlem.

Eksponentielle teknologier
Overblik over gennembrug i jeres branche de næste 3-10 år. At være opdateret på fremtiden er en afgørende del af strategiarbejdet. Vi ser på væsentligste eksponentielle teknologier og konkrete cases i horisonten, der har potentialet til at disrupte jer de næste 10 år. Vi går i dybden med hele terminologien, cases og ser på, hvordan man omsætter til praksis og giver bud på potentielle styrkepositioner for jer.

Fra den almindelige vision/ mission til Higher Purpose
Virksomhedens mission skal række ud over intentionen om “blot” at give penge til virksomhedens stakesholders. I stedet skal I arbejde efter jeres Higher Purpose.

Kontakt Lone Thier via lt@lonethier.com for en uforpligtende samtale om workshoppen.

Tusinde tak for et meget inspirerende foredrag om disruption på kongressen i sidste uge. Jeg vil meget gerne bringe dine pointer videre herinde i ministeriet. Er det mon muligt at jeg kan få tilsendt en pdf med dine slides fra foredraget?

KonsulentMiljø- og Fødevarerministeriet

Tak for et dejligt og energi-givende oplæg. Der var mange gode ting, der er forholdsvis enkle at implementere og noget andet til reflektion, så super spændende – tak

Jørgen Skov ChristensenLeder

Tak for et kanon foredrag – du gør det altså bare godt – og vi fik værktøjer med hjem!

Kurt

Tak for kurset i går. En god menneskelig performance, rigtig god teknik som går rent ind ved de fleste.”

Morten Lyngbye

Jeg villle ønske, jeg kunne putte Lone på flaske og give hende til mine døtre.

Tak for dit super-spændende/inspirerende indlæg på vores årsmøde. Selv om vi nok ikke er 10X-firmaer, kan vi helt sikkert godt bruge din inspiration.

Birgitte Frederiksen VidebækFormand, Danske Børnelægers Organisation

Jeg vil også gerne lige takke dig for i går. Jeg synes, at du havde ”tolket” din rolle spot on. Tak for det.

Britt WilderLundbeckfonden

Vi er meget opmærksomme på, at levere værdi til vores medlemmer i netværket. I forbindelse med indlæg og workshops skal det faglige niveau være højt og hver enkelt industri, som er repræsenteret, skal gerne komme i spil. Humor og inddragelse skal være i højsædet – og der skal være en rød tråd i arrangementet, så alle får noget med hjem at arbejde videre med. Det gør de med Lone Thiers foredrag om Disruption og Fremtiden.

Thomas ThorøManager, Corporate Club, JUC Group

Jeg vil bare sige tusind tak for i lørdags. Det blev en dag tætpakket med indspark, indlæg og et kig i krystalkuglen. Alt sammen stof til eftertanke. Målet var ikke at give endelige løsninger og svar men derimod inspiration, så vi tvinges til at tage stilling til den verden – og vilde digitale medieudvikling – vi arbejder i. Det fik vi. Tusind tak for dit meget levende og dynamiske oplæg og kig ind i fremtidens tendenser og forbrugere. Vi er glade!

Lone SunesenRedaktionschef, DR Midt Vest

Lone, fantastiske Lone. TAK for dig på scenen i dag til Global Dignity Boys. Med smil, humor, lækkerhed og en knivspids tidsfacisme fik du 900 teenagedrenge, 11 talere og 20 frivillige til at gå op i en højere enhed. Waouuuuu Flot flot flot!

Heidi GraffNæstformand, Global Dignity Danmark