lone thier disruption ekspert

SUCCESHISTORIER

TAG IKKE BARE MIT ORD FOR DET

Det er fantastisk hvor mange mennesker, jeg er kommet i berøring med rundt omkring i Danmark og verden. Det er jeg rigtig glad for.

Jeg er overrasket over og bliver hver gang rørt, når folk fortæller mig hvordan det her arbejde (foredrag, workshops, rapporter, artikler, emails, rådgivning, sparring etc.) har tændt en dyb, vedvarende og meningsfuld ændring i, hvordan de ser sig selv og deres muligheder i fremtiden – netop nu, hvor forandringer og udviklingen sker så hurtigt og grundlæggende.

Vores arbejde åbner mennesker op både følelsesmæssigt, intellektuelt og kreativt. Det inspirerer folk til at tage ansvar, være modigere og dristigere, tage action ift. deres arbejde og viden og til at turde se deres fremtid og tage action for at komme derhen.

Er du nysgerrig efter, hvordan det kan inspirere og guide jer? Find tilbagemeldinger her:

 

“Tusinde tak for et meget inspirerende foredrag om disruption på kongressen i sidste uge. Jeg vil meget gerne bringe dine pointer videre herinde i ministeriet. Er det mon muligt at jeg kan få tilsendt en pdf med dine slides fra foredraget?”

Konsulent, Miljø- og Fødevarerministeriet

 

“Tak for et dejligt og energi-givende oplæg. Der var mange gode ting, der er forholdsvis enkle at implementere og noget andet til reflektion, så super spændende – tak”

Jørgen Skov Christensen, leder

 

“Tak for et kanon foredrag – du gør det altså bare godt – og vi fik værktøjer med hjem”

Kurt

 

“Tak for kurset i går. En god menneskelig performance, rigtig god teknik som går rent ind ved de fleste.”

Morten Lyngbye

 

“Jeg villle ønske, jeg kunne putte Lone på flaske og give hende til mine døtre”

 

“Tak for en fantastisk disruptet aften. Dit drive er smittende”

 

“Tak for dit super-spændende/inspirerende indlæg på vores årsmøde. Selv om vi nok ikke er 10X-firmaer, kan vi helt sikkert godt bruge din inspiration.”

Birgitte Frederiksen Videbæk, Formand, Danske Børnelægers Organisation

 

“Jeg vil også gerne lige takke dig for i går. Jeg synes, at du havde ”tolket” din rolle spot on. Tak for det.”

Britt Wilder, Lundbeckfonden

 

“Vi er meget opmærksomme på, at levere værdi til vores medlemmer i netværket. I forbindelse med indlæg og workshops skal det faglige niveau være højt og hver enkelt industri, som er repræsenteret, skal gerne komme i spil. Humor og inddragelse skal være i højsædet – og der skal være en rød tråd i arrangementet, så alle får noget med hjem at arbejde videre med. Det gør de med Lone Thiers foredrag om Disruption og Fremtiden.”

Thomas Thorø, Manager, Corporate Club, JUC Group

 

“Jeg vil bare sige tusind tak for i lørdags. Det blev en dag tætpakket med indspark, indlæg og et kig i krystalkuglen. Alt sammen stof til eftertanke. Målet var ikke at give endelige løsninger og svar men derimod inspiration, så vi tvinges til at tage stilling til den verden – og vilde digitale medieudvikling – vi arbejder i. Det fik vi. Tusind tak for dit meget levende og dynamiske oplæg og kig ind i fremtidens tendenser og forbrugere. Vi er glade”.

Lone Sunesen, Redaktionschef, DR Midt Vest

 

“Lone, fantastiske Lone. TAK for dig på scenen i dag til Global Dignity Boys. Med smil, humor, lækkerhed og en knivspids tidsfacisme fik du 900 teenagedrenge, 11 talere og 20 frivillige til at gå op i en højere enhed. Waouuuuu Flot flot flot”.

Heidi Graff, Næstformand, Global Dignity Danmark