Ny her?

Tak fordi du er her!

Jeg tror, du er her fordi en du tror på nævnte mit navn, eller at du faldt over en af mine artikler, et blogindlæg, en video eller en af mine citater online. Uanset hvordan du kom hertil hertil, er jeg rigtig glad fordi du er her!

Websiden er fuld af rigtig gode ressourcer og ideer, der kan hjælpe jer i din organisation med at få mest muligt ud af fremtiden (det er ikk’ ment i sjov!)

Her er et hurtigt overblik, så du kan finde det du søger og vi kan starte en rejse sammen!

 1. DU VIL VIDE MERE OM MIG? (link og tekst)

  Jeg er entrepreneur, advisor, og seriøs optimist dedikeret til at hjælpe dig, dine kollegaer og jeres organisation med at blive det, I allerhelst vil. Hvis du er nysgerrig på min baggrund og hvordan jeg kom til at gøre det jeg gør, så læs det hele på min OM side her.

  Lille hint: Jeg blev født og er opvokset på øen Als i Sønderjylland, blev ‘københavner’ og tabte en (ret stor) del af mit hjerte til Singapore, der inspirerede mig med deres drive, handlekraft, resultater og zen tilgang til verden. Jeg er besat af at lære og bruger tid på at læse, skrive, lave og sælge verdens bedste foredrag, foresights og masterminds, drive en socialt-og-bæredygtigt bevidst virksomhed og bruger så meget tid som muligt off-line og sammen med min familie.

  Jeg elsker at løbe, grafitti og Ella Fitzgerald. Jeg er beæret over at arbejde med de kunder, jeg har gennem de sidste år og over at være mor til Carl og Astrid.

 2. VIL DU HA’ INDSIGT OG VIDEN?

  Vores artikler og indlæg om disruption i alle former vil garanteret gøre dig klogere, gladere og yngre. OK, ikke yngre. Men klart klogere på fremtiden og klart gladere, fordi fremtiden er din og jeres og I kan bruge disruption til nøjagtig jeres fordel.

  Find vores seneste indlæg her. Hvis du ønsker at marathon-læse alle artikler er de samlet her i en bog, du kan downloade. Der venter din en inspirerende verden af vækst og bæredygtighed på alle måder og ganske underholdende.

 3. DIT NÆSTE SKRIDT UANSET HVAD?

  Snup denne her gratis træning/øvelse der hedder: Hvordan Man Får Alt Hvad Man Vil Ha’: 3 Enkle Strategier Der Giver Jer Modet Og Selvsikkerheden Til At Gøre Hvadsomhelst Og Skabe Jeres Egen Fremtid. Titlen forklare mere eller mindre hvad det handler om og hvorfor I måske gerne vil ha’ den. Men endnu vigtigere… når du snupper den bliver du også en Disruption Insider. Det betyder, du hver fredag får en kort og inspirerende email og første hints om pladser til Masterminds, adgang til kun-for-Insidere tips, redskaber og insights, som jeg ikke deler andre steder.