Mindsettet i fremtidens organisation

Foredrag med Lone Thier.

Mindsettet i fremtidens organisation

Virksomheders success i fremtiden afhænger af mindsettet og brugen af eksponentielle teknologier.

Dette foredrag tager jer med ind i det, der kræves for at skabe succes i fremtiden. Hvor skal en virksomhed kigge hen for at vokse sig 10X større, i stedet for 10% større? Hvad kræver det af en virksomhed at blive en eksponentiel organisation rustet til fremtiden?

Lone forklarer hvordan et massivt transformerende formål driver virksomhedskulturen hos de virksomheder, der klarer sig allerbedst i den verden vi lever i. Og hun viser jer de tre trin, der kan tilføre jeres egen virksomhedskultur og innovation fremtidssansen og kan hjælpe jer med at tiltrække de bedste ansatte. Hun gennemgår de innovationsprincipper som Google X – også kaldet ”Moonshot Fabrikken” – bruger, samt kraften i netop modig Moonshot tænkning.

Efter foredraget får I fornemmelsen af at ”Den fremtid, den er sgu min!”

Hun fortæller detaljeret hvordan entreprenører som Larry Page, Elon Musk, Jeff Bezos og Richard Branson tænker, hvilke strategier de bruger til at skalere og disrupte – og hvordan de investerer massivt i teknologier netop nu i mange af verdens industrier for at skabe fremtiden.

Dette foredrag vil hjælpe dig med at:

  • Forstå at I selv skaber jeres fremtid
  • Forstå hvad der skal til for at skabe en kultur præget af innovation og Moonshot tænkning
  • Identificere områder i din virksomhed hvor I sigter efter 10%, i stedet for 10X større
  • Forstå nøgleegenskaberne ved en eksponentiel organisation og evaluere de vigtigste forandringer påkrævet for at accelerere jeres vækst
  • Transformere din organisations mindset fra lineær til eksponentiel
  • Formulere et massivt transformerende formål for at drive bæredygtig forandring, inspirere innovation og tiltrække de bedste medarbejdere

Forespørg uforpligtende

Brug kontaktformularen nedenfor og kom direkte i kontakt med Lone Thier.

Tusinde tak for et meget inspirerende foredrag om disruption på kongressen i sidste uge. Jeg vil meget gerne bringe dine pointer videre herinde i ministeriet. Er det mon muligt at jeg kan få tilsendt en pdf med dine slides fra foredraget?

KonsulentMiljø- og Fødevarerministeriet

Tak for et dejligt og energi-givende oplæg. Der var mange gode ting, der er forholdsvis enkle at implementere og noget andet til reflektion, så super spændende – tak

Jørgen Skov ChristensenLeder

Tak for et kanon foredrag – du gør det altså bare godt – og vi fik værktøjer med hjem!

Kurt

Tak for kurset i går. En god menneskelig performance, rigtig god teknik som går rent ind ved de fleste.”

Morten Lyngbye

Jeg villle ønske, jeg kunne putte Lone på flaske og give hende til mine døtre.

Tak for dit super-spændende/inspirerende indlæg på vores årsmøde. Selv om vi nok ikke er 10X-firmaer, kan vi helt sikkert godt bruge din inspiration.

Birgitte Frederiksen VidebækFormand, Danske Børnelægers Organisation

Jeg vil også gerne lige takke dig for i går. Jeg synes, at du havde ”tolket” din rolle spot on. Tak for det.

Britt WilderLundbeckfonden

Vi er meget opmærksomme på, at levere værdi til vores medlemmer i netværket. I forbindelse med indlæg og workshops skal det faglige niveau være højt og hver enkelt industri, som er repræsenteret, skal gerne komme i spil. Humor og inddragelse skal være i højsædet – og der skal være en rød tråd i arrangementet, så alle får noget med hjem at arbejde videre med. Det gør de med Lone Thiers foredrag om Disruption og Fremtiden.

Thomas ThorøManager, Corporate Club, JUC Group

Jeg vil bare sige tusind tak for i lørdags. Det blev en dag tætpakket med indspark, indlæg og et kig i krystalkuglen. Alt sammen stof til eftertanke. Målet var ikke at give endelige løsninger og svar men derimod inspiration, så vi tvinges til at tage stilling til den verden – og vilde digitale medieudvikling – vi arbejder i. Det fik vi. Tusind tak for dit meget levende og dynamiske oplæg og kig ind i fremtidens tendenser og forbrugere. Vi er glade!

Lone SunesenRedaktionschef, DR Midt Vest

Lone, fantastiske Lone. TAK for dig på scenen i dag til Global Dignity Boys. Med smil, humor, lækkerhed og en knivspids tidsfacisme fik du 900 teenagedrenge, 11 talere og 20 frivillige til at gå op i en højere enhed. Waouuuuu Flot flot flot!

Heidi GraffNæstformand, Global Dignity Danmark
SE MED

Vi har aldrig haft så gode muligheder for at løfte os selv, hinanden og vores organisationer.