Hands-on disruption for bestyrelsesmedlemmer

Hands-on disruption for bestyrelsesmedlemmer løber over en halv dag og har til formål at klæde det enkelte bestyrelsesmedlem på til at arbejde med disruption i bestyrelsen, så direktionen og organisationen kan udfordres på emnet.

Seminaret sikrer bestyrelsesmedlemmet følgende:

  • Solidt overblik over disruption og eksponentielle teknologier
  • Evnen til at indgå i diskussioner om disruption
  • Overblik over potentialet i at disrupte din virksomhed og din branche
  • Overblik over potentialet i at disrupte dig som bestyrelsesmedlem
  • At din organisation og direktion har fokus på disruption, risici og muligheder
  • Hvilke spørgsmål man skal stille sig selv, bestyrelsen og organisationen for at være klædt på til arbejdet med disruption

Målgruppe:

Bestyrelsesmedlemmer i virksomheder og organisationer

Antal pladser: 

Max. 15 deltagere

Emner på workshoppen

Key note disruption
Hver dag præsenteres nye gennembrud, som potentielt kan disrupte hele industrier. De bagvedliggende kræfter er teknologi og disruptive forretningsmodeller. I dag er det kommunikations- og mobilteknologi, der påvirker vort samfund. De næste 10 år bliver det sensorer, netværk, robotter, kunstig intelligens, 3D print og syntetisk biologi. Lone Thier introducerer begrebet disruption med udgangspunkt i din rolle som bestyrelsesmedlem.

Eksponentielle teknologier
Introduktion til de væsentligste eksponentielle teknologier, der kommer til at disrupte de næste 10 år. Vi går i dybden med hele termonologien, cases og ser på, hvordan man omsætter til praksis.

Fra mission til massivt transformerende formål – interaktivt
Disruption skal række ud over intentionen om “blot” at give penge til virksomhedens stakesholders. Distruption sker oftest der, hvor forvandlingen fører noget positivt med sig for mennesker, miljø, mv.

Bestyrelsen – udfordring fra Lone – interaktivt

Din investering

Pris kr. 2.495 + moms, inklusiv forplejning.

Kontakt Lone Thier og hør mere!

Kontakt Lone Thier via kontaktformularen til højre eller ring direkte til Lone på +45 24272010 for en uforpligtende samtale om workshoppen “Hands-on disruption for bestyrelsesmedlemmer”.