Foredragsoversigt

Fremtiden er meget bedre, end du tror!

Lone Thier er som foredragsholder intens og direkte, men altid på en meget empatisk, sjov og indsigtsfuld måde. I sine foredrag kan Lone gå tæt på sine deltagere og udfordre dem på deres eget domæne. Interaktionen med deltagerne er Lones store styrke, fordi de involveredes engagement og efterfølgende motivation dermed øges markant.

Nedenfor kan du se Lone Thiers forskellige foredrag.

Foredrag 1

Bæredygtig business!

Aldrig har Verden villet løse så store problemer som nu hvor de er rammesat i FNs Verdensmål – og aldrig har vi haft bedre muligheder for at gøre det. Og samtidig skabe et dansk erhvervseventyr. Men vi står måske selv i vejen for se mulighederne i alle de teknologier, vi har til rådighed!

Foredrag 2

Teknologiske megatrends på jeres område

Lone tager jer med på en hæsblæsende tur gennem de nyeste teknologiske landvindinger, giver jer de meta-trends I SKAL kende i jeres branche, løfter jer op så I kan se perspektiverne for de næste 10 år og tager jer helt med ind i orkanens øje, hvor I får roen til at opleve, hvordan I selv kan forme fremtiden!

Foredrag 3

Fremtiden er hurtigere, end I tror!

Hvorfor lægger dygtige bestyrelser, ledere og managers ikke mærke til disruption i deres marked – og hvorfor tager de ikke selv initiativ til at flytte sig efter fremtiden? Foredraget hjælper ledere med at afkode de eksponentielle teknologiers vækst og forstå, forudse og lede disruptionens megabølger.

Foredrag 4

Fremtidens fødevarer!

Vi står på kanten af den mest radikale forandring i fødevarerproduktionen i et århundrede. Eksponentielt voksende teknologier vender landbruget og fødevarerproduktionen på hovedet godt støttet af nogle af verdens mest magtfulde investorer. Spørgsmålet er, om branchen helt forstår den udvikling, der finder sted? Og mulighederne for Danmark i den?

Foredrag 5

Trends, disruption og innovation på vejen frem

En “Hitchhikers Guide to The Future” hæsblæsende overblik over de største megatrends, disruptionen i jeres branche, den radikale innovation i horisonten, som I overser – og hvordan I kan vende det til en styrkeposition.

Foredrag 6

Disrupt dig selv!

Modellen for hvordan disruptende innovation vender op og ned på virksomheder og hele brancher kan bruges som inspiration til, hvordan du genopfinder dig selv i dit arbejdsliv gennem personlig disruption. Foredraget giver jer blandt meget andet et indgående kendskab til begrebet disruption og en letforståelig model med syv trin til, hvordan du som leder og medarbejder kan genopfinde sig selv for at trives og forblive relevant på arbejdsmarkedet.

Foredrag 7

Relevant i dag – relevant i morgen?

Leder I efter et sikkert tegn på om jeres virksomhed stadig er her i fremtiden, så kig på hvor jeres medarbejdere er på deres individuelle S-kurven. Når de får lov at surfe bølgerne på deres individuelle kurver og disrupte sig selv, er I som virksomhed mindre sårbar overfor disruption og du vil blive en chef, som medarbejderne vil elske at arbejde for.

Foredrag 8

Mindsettet i fremtidens organisation

Virksomheders succes i fremtiden afhænger af mindsettet og brugen af eksponentielle teknologier. Hvor skal en virksomhed kigge hen for at vokse sig 10X større, i stedet for 10% større? Hvad kræver det af en virksomhed at blive en eksponentiel organisation rustet til fremtiden?

SE MED

Vi har aldrig haft så gode muligheder for at løfte os selv, hinanden og vores organisationer.

Tusinde tak for et meget inspirerende foredrag om disruption på kongressen i sidste uge. Jeg vil meget gerne bringe dine pointer videre herinde i ministeriet. Er det mon muligt at jeg kan få tilsendt en pdf med dine slides fra foredraget?

KonsulentMiljø- og Fødevarerministeriet

Tak for et dejligt og energi-givende oplæg. Der var mange gode ting, der er forholdsvis enkle at implementere og noget andet til reflektion, så super spændende – tak

Jørgen Skov ChristensenLeder

Tak for et kanon foredrag – du gør det altså bare godt – og vi fik værktøjer med hjem!

Kurt

Tak for kurset i går. En god menneskelig performance, rigtig god teknik som går rent ind ved de fleste.”

Morten Lyngbye

Jeg villle ønske, jeg kunne putte Lone på flaske og give hende til mine døtre.

Tak for dit super-spændende/inspirerende indlæg på vores årsmøde. Selv om vi nok ikke er 10X-firmaer, kan vi helt sikkert godt bruge din inspiration.

Birgitte Frederiksen VidebækFormand, Danske Børnelægers Organisation

Jeg vil også gerne lige takke dig for i går. Jeg synes, at du havde ”tolket” din rolle spot on. Tak for det.

Britt WilderLundbeckfonden

Vi er meget opmærksomme på, at levere værdi til vores medlemmer i netværket. I forbindelse med indlæg og workshops skal det faglige niveau være højt og hver enkelt industri, som er repræsenteret, skal gerne komme i spil. Humor og inddragelse skal være i højsædet – og der skal være en rød tråd i arrangementet, så alle får noget med hjem at arbejde videre med. Det gør de med Lone Thiers foredrag om Disruption og Fremtiden.

Thomas ThorøManager, Corporate Club, JUC Group

Jeg vil bare sige tusind tak for i lørdags. Det blev en dag tætpakket med indspark, indlæg og et kig i krystalkuglen. Alt sammen stof til eftertanke. Målet var ikke at give endelige løsninger og svar men derimod inspiration, så vi tvinges til at tage stilling til den verden – og vilde digitale medieudvikling – vi arbejder i. Det fik vi. Tusind tak for dit meget levende og dynamiske oplæg og kig ind i fremtidens tendenser og forbrugere. Vi er glade!

Lone SunesenRedaktionschef, DR Midt Vest

Lone, fantastiske Lone. TAK for dig på scenen i dag til Global Dignity Boys. Med smil, humor, lækkerhed og en knivspids tidsfacisme fik du 900 teenagedrenge, 11 talere og 20 frivillige til at gå op i en højere enhed. Waouuuuu Flot flot flot!

Heidi GraffNæstformand, Global Dignity Danmark