Disruption Foredrag - Kontakt disruption ekspert Lone Thier og hør mere

Foredrag

Alt det vi tilbyder er designet til at hjælpe virksomheder, organisationer og medarbejdere med at trives og lykkes i Den Fjerde Industrielle Revolution. Vi tror på mennesker.

MERE TEKST KOMMER STRAKS!

 

Lone Thier er en levende og topmotiverende foredragsholder, der udfordrer sine målgrupper intenst. Hendes foredrag og workshops kan altid tilpasses og kan afholdes på dansk og engelsk.

“Den bedste måde at forudse fremtiden på, er at skabe den selv”

Lones foredrag om hvordan fremtiden ser ud på lige netop jeres felt, i jeres branche eller industri. Med inspirerende og overraskende afsæt i teknologiers disruption og radikal innovation der sker lige nu på netop jeres område overrasker og inspirerer Lone jer og går videre til at vise jer, hvordan I som ledere og medarbejdere selv kan drage forskel af de store forandringer, der sker i verden. Uden at I skal være specialister i teknologi.

Lone inspirerer og guider jer til, hvordan I hver og een er nødvendige for at bidrage til jeres arbejdeplads og til Danmark – nu og i fremtiden. Teknologiske gennembrug, robotter, kunstig intelligens og velvære, et godt arbejdsmiljø og energi går hånd i hånd. Lone viser hvordan. Og giver både den indsigt og inspiration, der ruster ledere og medarbejdere til at håndtere fremtidens store udfordringer.

Lones foredrag er underholdende og motiverer til handling. Altsammen på baggrund af modeller og metoder, I kan tage med hjem og bruge.

Aktuelle disruption foredrag:

Disruption – hvad er det egentlig?

Eksponentielle teknologier

Eksponentielle organisationer

Disrupt dig selv!

Patienten som CEO – disruption i medico

 

Ønsker I mere information helt uforpligtende, eller vil I booke et foredrag allerede i dag?

Så kontakt Lone Thier direkte:

Mobil: (+45) 24 27 20 10
E-mail: lt@lonethier.com