Foredrag: Disruption Mindset

Al disruption starter i det enkelte menneske. Uden et menneske med et ‘Disruption Mindset’, bliver organisationer aldrig disruptende og eksponentielt voksende.

Book dette foredrag af Lone Thier og lær om de egenskaber, vi som mennesker skal udvikle og træne for, at vi kan blive eksponentielle. Det er noget Lone ser som tvingende nødvendigt hos danske medarbejdere, ledere og bestyrelsesmedlemmer – i dag og i fremtiden. Også som forudsætning for, at Danmark kan gøre digitalisering og disruption til en forretningsmulighed fremfor en trussel.

At disrupte sig selv betyder at beslutte sig for at gøre noget helt nyt for derefter at gøre det dedikeret over lang tid, selvom trangen til at gå tilbage til eksisterende og vante konstant frister. At disrupte sig selv kræver mod, eksperimentering, viljen til at fejle og rejse sig igen og ikke mindst vedholdenhed.

Sådan ser en disrupter  ud

En disrupter fokuserer på de behov i markedet, der endnu ikke bliver løst, og er fleksibel i sin tilgang til at løse dem. Hun eller han går nye veje frem for blot at konkurrere mod en etableret læringskurve.

Disrupteren vælger markedsrisiko frem for konkurrencerisiko og vælger samtidig at gøre det, hun eller han er bedst til. Superkræfter har vi alle, der hvor vi er allerbedst og mest unikke. Der hvor vores styrke falder os så naturligt, at vi slet ikke lægger mærke til, hvad vi kan.

Et foredrag der engagerer

I sit foredrag kan Lone gå tæt på sine deltagere og udfordre dem på deres eget domæne. Interaktionen med sine deltagere er Lones store styrke, fordi de involveredes engagement og efterfølgende motivation dermed øges markant.

Foredraget kan også bookes til større konferencer, hvor intensiteten med publikum også er tilstede.

I skal booke foredraget “Disruption Mindset”, hvis I ønsker et foredrag, der med udgangspunkt i Lones store viden om disruption, eksponentielle teknologier og – forretningsmodeller, sætter skarpt på forståelsen af og udfordrer deltagerne på, hvordan eksponentiel transformation kræver menneskelig transformation. Og hvad der skal til for at nå et “Disruption Mindset”.

Kontakt Lone Thier og hør mere!

Kontakt Lone Thier via kontaktformularen til højre eller ring direkte til Lone på +45 24272010 for en uforpligtende samtale om foredraget “Disruption Mindset”.