Brug disruption til jeres fordel

Brug disruption til jeres fordel. Fremtiden er jeres. Disruption har været et af de seneste års store buzzwords. Men hvad gemmer der sig i praksis bag fænomenet? Og hvad betyder disruption konkret for ”helt almindelige” danskere og ”helt almindelige” jordnære danske virksomheder.

Hvad med alle os, der befinder sig langt væk fra Silicon Valley og fancy disruptere som Airbnb, Uber, Tesla og alle de andre internationale cases, som vi hele tiden kan læse om i erhvervsmedierne? Lær hvordan i foredraget brug disruption til jeres fordel

Hvordan kan vi bruge disruption til vores fordel ?

I dette foredrag gør Lone Thier det klart, hvad disruption rent faktisk er. Hvorfor det er relevant at interessere sig for fænomenet. Og hvordan vi kan bruge disruption til vores fordel. Lone skaber overblik over de vigtigste landvindinger – og de overrasker – på jeres område, de vigtigste teknologier og viser, hvordan vi kan bruge disruption til positivt at skabe den fremtid, vi gerne vil have.

Kontakt Lone Thier uforpligtende og hør mere!

Kontakt Lone Thier via kontaktformularen til højre eller ring direkte til Lone på +45 24272010 for en uforpligtende samtale om foredraget “Disruption – hvad er det egentlig?”.