Disrupt dig selv!

Al fremtid og al disruption starter ultimativt i det enkelte menneske. I dette foredrag sætter Lone Thier fokus på de egenskaber, vi som mennesker skal udvikle og træne for, at skabe det liv og arbejdsmarked vi ønsker i den fjerde industrielle revolution – noget hun ser som tvingende nødvendigt hos danske medarbejdere, ledere og bestyrelsesmedlemmer – i dag og i fremtiden – og som forudsætning for, at Danmark kan gøre digitalisering og disruption til en forretningsmulighed frem for en trussel. Lone viser i foredraget de 7 trin til at genopfinde sig selv i sit job eller din karriere.

Skab et Disruption Mindset

At disrupte sig selv betyder at beslutte sig for at gøre noget helt nyt, for derefter at gøre det dedikeret over lang tid, selvom trangen til at gå tilbage til eksisterende og vante konstant frister. At disrupte sig selv kræver mod, eksperimentering, viljen til at fejle og rejse sig igen – og ikke mindst vedholdenhed.

En disrupter fokuserer på de behov i markedet, der endnu ikke bliver løst og er fleksibel i sin tilgang til at løse dem. Hun eller han går nye veje frem for blot at konkurrere mod en etableret læringskurve.

Disrupteren vælger markedsrisiko frem for konkurrencerisiko og vælger samtidig at gøre det, hun eller han er bedst til. Superkræfter har vi alle, der hvor vi er allerbedst og mest unikke. Der hvor vores styrke falder os så naturligt, at vi slet ikke lægger mærke til, hvad vi kan.

Engagement og motivation

I sit foredrag kan Lone gå tæt på sine deltagere og udfordrer dem på deres eget domæne. Interaktionen med sine deltagere er Lones store styrke, fordi de involveredes engagement og efterfølgende motivation dermed øges markant.

Foredraget kan også bookes til større konferencer, hvor intensiteten med publikum også er tilstede.

I skal booke foredraget “Disrupt jer selv”, hvis I ønsker et foredrag, der med udgangspunkt i Lones store viden om disruption, eksponentielle teknologier og – forretningsmodeller, sætter skarpt på forståelsen af og udfordrer deltagerne på, hvordan eksponentiel transformation kræver menneskelig transformation.

Kontakt Lone Thier og hør mere!

Kontakt Lone Thier via kontaktformularen til højre eller ring direkte til Lone på +45 24272010 for en uforpligtende samtale om foredraget “Disrupt dig selv!”.